Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві заплатять понад 4 мільйона фірмі, яка консультуватиме щодо водогону

Служба відновлення та розвитку інфраструктури заплатить 4,5 мільйона гривень з бюджету компанії, яка надаватиме консультації щодо будівництва водогону у Миколаєві. Йдеться про магістральний водогін, який неодноразово привертав увагу журналістів та правоохоронних органів завищенням цін у кошторисах та укладанням великої кількості угод.

Про це пишуть журналісти «Nikcenter». Служба відновлення та розвитку інфраструктури уклала договори з товариством «В.С. ІНЖИНІРИНГ», яке консультуватиме щодо будівництва водогону у Миколаєві. Договір укладали напряму, без проведення відкритих торгів. За угодою «В.С. ІНЖИНІРИНГ» надаватиме консультаційні послуги протягом року — до липня 2025-го. За це товариство отримає з бюджету понад 4,5 мільйони гривень.

Власницями товариства є Валентина Кошкіна та Ксенія Руденко. «В.С. ІНЖИНІРИНГ» зазначає основними видами діяльності геологію, геодезію, інжиніриг й послуги технічного консультування. Лише за минулий рік з компанією уклали угод на 64,8 мільйона гривень, більшість з яких укладали напряму, без конкурсу.

Нагадаємо, Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОДА у вересні 2023 року за результатами тендерів уклав вісім угод на реконструкцію водогону в Миколаєві загальною вартістю 836 мільйонів гривень. Закупівлі ще на 209 млн наразі оскаржуються в АМКУ. Журналісти з’ясували, що в кошторисі підрядників ціни на будівельні матеріали значно завищені. Подробиці тут. 

Читайте також: «Нажився» на 200 тисяч гривень на ремонті: На Миколаївщині судитимуть підрядника

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір