Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Сільрада на Одещині заплатить за утримання доріг родичці підсанкційного бізнесмена

Визирська сільська рада в Одеській області уклала три угоди з експлуатаційного утримання доріг в одному з населених пунктів, що входить до складу громади. Підряди з ямкового ремонту віддали підприємиці Анджелі Стерніцькій. Вона є родичкою підсанкційного бізнесмена Араіка Амірханяна. Цікаво, що дві з трьох вулиць Стерніцька капітально відремонтувала лише рік тому.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на Prozorro.

Всі три підряди, укладені чиновниками Визирської сільської ради, стосуються ямкового ремонту доріг в селі Першотравневе. Йдеться про вулиці Учительська, Миру та Дунаєва. Загальна вартість робіт складає 324 224 грн. 

Виконувати ремонт буде ФОП Анджела Стерніцька. За даними ЗМІ вона є дружиною Едіка Амірханяна. 

Роком раніше, у травні 2023 року, чиновники з Визирки вже замовляли ремонт доріг на вулиці Миру та Дунаєва у Анджели Стерніцької. Тоді вона мала виконати капітальний ремонт доріг на понад 1,67 млн грн. Хоча й на Prozorro присутня лише інформація про намір укласти угоди з цих ремонтів, вони вже давно оплачені з бюджету. Тобто цього року Анджела Стерніцька знову заробить на ремонтах доріг, які капітально ремонтувала лише рік тому.

Раніше «Антикорупційний вимір» вже згадував про неї в матеріалі про те, як чиновники з Фонтанки віддали підряд на 6,8 млн грн «прокладці» Амірханяна. Також нещодавно редакція розповідала про те, що Управління капітального будівництва Фонтанської сільської ради замовило ремонт перехрестя у чоловіка Стерніцької – Едіка Амірханяна.

Читайте також: Фірмі одеського депутата Шумахера на Миколаївщині підкинуть бюджетних грошенят

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір