Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Зруйновані росією обʼєкти Одеської ТЕЦ ремонтує фірма синів ексдепутата

АТ «Одеська ТЕЦ» уклала низку угод з відновлення обʼєктів, які зазнали руйнувань в результаті ракетного удару рф. Вчергове підряди дісталися компанії ТОВ «Торговий дім «Роял Груп», що належить синам ексдепутата  та дружині колишнього очільника Одеської поліції. Нещодавно фірму найняли демонтувати 20 метрів труби на ТЕЦ за 6 млн. Вартість нових угод сумарно складає понад 5,6 млн грн.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на Prozorro.

Акціонерне товариство «Одеська ТЕЦ» провела три закупівлі з відновлення обʼєктів на території теплоелектроцентралі. Йдеться про роботи з заміни двох водогонів, ремонту будівлі одного з цехів та відновлення електричного живлення в ньому. Сумарно на ці роботи тепловики витратять понад 5,6 млн грн.

За повну заміну водогону «Кутузівський» та часткову заміну водогону «Андрієвський» підрядник отримає трохи менше ніж 2 млн грн. Ще майже стільки ж обійдуться роботи з відновлення зруйнованої будівлі хімводопідготування хімічного цеху, а електричне живлення до нього полагодять за понад 1,6 млн грн.

Зауважимо, що всі три угоди АТ «Одеська ТЕЦ» уклала з ТД «Роял Груп» без використання електронної системи, а отже конкурентів у компанії не було. Тобто керівництво ТЕЦ не проводило тендер і віддало підряди фірмі напряму.

За даними аналітичної платформи YouControl, компанія ТОВ «Торговий дім «Роял Груп» належить Ірині Катеринчук, Костянтину та Євгену Ржепішевським, а також Олексію Островському.

Костянтин та Євген Ржепішевські – сини колишнього депутата Одеської міської ради Костянтина Ржепішевського. На місцевих виборах у 2020 році він представляв труханівську партію «Довіряй ділам».

Інша власниця фірми – Ірина Катеринчук – це дружина колишнього ректора Одеського державного університету внутрішніх справ Івана Катеринчука, який очолював ГУ МВС України в Одеській області. 

Нещодавно «Антикорупційний вимір» виявив, що АТ «Одеська ТЕЦ» заплатить ТД «Роял Груп» понад 6 млн грн за демонтаж 20 метрів пошкодженої росіянами димової труби.

Читайте також: Одеські тепловики обрали фірму, якій заплатять 4 мільйони за обслуговування обладнання

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір