Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Заволодів коштами на відновленні гімназії для переселенців: На Одещині судитимуть підрядника

До суду передали справу підрядника з Одещини, якого підозрюють у заволодінні 300 тисяч гривень. Його вважають причетним до розкрадання бюджету на капітальному ремонті будівлі гімназії, яка призначалась для розміщення переселенців.

Про це повідомляє Поліція Одещини. Так, Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради уклало договір з підприємцем з міста Южне, який зобов’язався провести ремонт у місцевій гімназії. Це сталось наприкінці 2022 року. У будівлі цієї гімназії планували розміщувати людей, які евакуювались з-під обстрілів. 

Слідство встановило, що підрядник вирішив зекономити й не виконав всі роботи, які були заявлені у договорі. Натомість в документації він зумисне завищив обсяг робіт та вартість розхідних матеріалів, як вважають правоохоронці. Як результат — на рахунок підрядника з бюджету перевели оплату, вищу на 300 тисяч гривень. 

Підряднику повідомили про підозру у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем, а також підозру у підробці документів. Наразі його справу передали на розгляд суду. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Читайте також: Судитимуть підрядника з Кіровоградщини за заволодіння коштами на будівництві майданчиків

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір