Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ремонтувати дорогу на Миколаївщині буде компанія обласного депутата

Баштанська міська рада уклала угоду на проведення поточного ремонту дорожнього покриття в місті вартістю в трохи понад два мільйони бюджетних гривень. Торги провели з особливостями, що дозволило укласти угоду з єдиним учасником закупівлі. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Ремонт має завершитись до 30 серпня 2024 року. Виконавцем відомство обрало миколаївське ТОВ «Гнейс-с», яке належить миколаївському обласному депутату від президентської партії «Слуга народу» Віталію Шевченку. 

ТОВ «Гнейс-с» зареєстрували в Миколаївській області у 2012 році. З 2021 року компанія починає укладати бюджетні угоди, що співпадає з обранням власника бізнесу в Миколаївську обласну раду. Наразі підприємство Шевченка вже уклало угод на загальну суму 147,8 мільйона бюджетних гривень.

ТОВ «Гнейс-с» не єдиний бізнес миколаївського депутата. Так, Віталій Шевченко, зокрема є бенефіціаром Микитівського кар’єру та низки комерційних фірм. 

Читайте також: Додаткові бюджетні гроші для депутата та підряд для «любимчика» чиновників: Антикорупційний огляд на Миколаївщині

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір