Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Заволодіння мільйоном на лічильниках містян: Ексслужбовця «Миколаївобленерго» визнали винним

Апеляційна палата ВАКС залишила без змін вирок суду щодо колишнього головного інженера «Миколаївоблтеплоенерго» Віталія Бородіна. Ексслужбовця визнали винним у заволодінні 1,7 мільйона гривень підприємства. 

Як повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура, захисники Віталія Бородіна, колишнього інженера «Миколаївоблтеплоенерго», поскаржились на вирок суду першої інстанції. 22 грудня 2023 року Вищий антикорупційний суд визнав винним Бородіна у розтраті майна в особливо великих розмірах та службовому підробленні, й призначив 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади на три роки та конфіскацією всього майна.

Разом з тим, за статтею про підроблення його позбавили необхідності відбування покарання через строки давності. Отож 3 липня Апеляційна палата Вищого антикорсуду не задовольнила скаргу захисників Бородіна й підтвердила вирок суду першої інстанції. 

Нагадаємо, колишній головний інженер ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» у 2015-2016 роках відповідав за встановлення теплових електролічильників у житлових будинках Миколаєва. При цьому він заволодів коштами комунального підприємства на суму понад 1,7 мільйона гривень. 

Читайте також: Обласне КП «Миколаївоблтеплоенерго» закуповує 600 FPV дронів. Постачальник пов’язаний із МВС

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір