Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Дев’ятеро чоловіків незаконно виїхали до Молдови за гроші. Підозрюють прикордонника з Одеси

Начальника відділу Держприкордонслужби на Одещині затримали за незаконне переправлення військовозобов’язаних до Молдови. 

Як повідомляє Державне бюро розслідувань, начальник відділу прикордонників вирішив підзаробити на чоловіках, доставляючи їх до Молдови поза пунктами пропуску. У цьому йому нібито допомагали троє цивільних: вони шукали військовозобов’язаних, які за хабар хотіли виїхати з України. 

Це відбувалось у лютому поточного року. Слідчі вважають, що прикордонник планував маршрути та таймінг для перетину кордону. Чоловіків вивозили з країни на власних автівках, оминаючи прикордонні наряди. Ця послуга для втікачів обходилась у 6-10 тисяч доларів з людини. 

Правоохоронці вважають, що за цією схемою вдалось переправити за кордон щонайменше 9 ухилянтів. Начальнику відділу прикордонників повідомили про підозру в організації незаконного переправлення через кордон. Якщо його вину доведуть, йому загрожує до 9 років позбавлення волі.

Читайте також: Мільйони доларів та тисячі ухилянтів: Що відомо про масштабну схему уникнення мобілізації, викриту в суді на Одещині

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір