Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині фігурант справи про розтрату будуватиме укриття за 62 мільйони

На Миколаївщині у селищі Біла Криниця фірма будуватиме укриття за 62 мільйони гривень. Журналісти встановили, що підрядник фігурував у кримінальному провадженні щодо розтрати бюджетних коштів.

Про це пишуть журналісти «Nikcenter». На Миколаївщині сільрада провела закупівлю у форматі відкритих торгів. Шукали підрядника, який збудує укриття для школи у селищі Біла Криниця. На облаштування захисної споруди виділили 62 мільйони гривень. На торги подалась єдина компанія «Автоінтерстрой», з нею згодом і уклали договір. 

62 мільйони гривень, які виділили на будівництво, є здебільшого коштами державної субвенції. Тепер до кінця 2025-го року «Автоінтерстрой» зобов’язаний збудувати укриття, встановити там опалення, водопостачання, каналізацію, провести електрику і систему протипожежного захисту, а також обладнати укриття сонячною електростанцією й провести озеленення території.

Разом з цим у 2017 році фірма-переможець фігурувала у кримінальному провадженні щодо розтрати бюджетних коштів. Справа стосувалась закупівлі будівельних матеріалів за завищеними цінами. Власником «Автоінтерстрой» є Олександр Шахматов з Краматорська, а директором — Костянтин Селезньов. Останній у 2019 році намагався стати нардепом.

Зазначимо, в селищі Біла Криниця після початку повномасштабного вторгнення залишилося проживати 700 людей. Російські обстріли пошкодили в населеному пункті школу, дитячий садок та понад сотню приватних будинків.

Читайте також: Одеські чиновники додадуть 22 мільйони на ремонт укриття своєму улюбленцю — фігуранту кримінального провадження

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір