Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одеській міськраді знайшли заміну Бедрезі, яка звільнилась через корупційну справу

В Одеській міській раді кадрові зміни — призначили тимчасову директорку Департаменту фінансів. Нею стала Ірина Жирова. Вона замінить Світлану Бедрегу, яка покинула посаду за угодою сторін 18 липня. 

Про це стало відомо з розпорядження Одеського міського голови. Ірина Жирова раніше була заступницею директорки Департаменту фінансів Одеської міськради й обіймала посаду начальника відділу планування доходів місцевого бюджету та економічного аналізу.

З 22-го липня її призначили виконувати обов’язки директорки Департаменту, поки не знайдуть постійну людину на цю посаду. 

Нагадаємо, Світлана Бедрега пішла на угоду з НАБУ й отримала натомість умовний вирок у корупційній справі. Окрім умовного терміну, вона не зможе певний час обіймати посади в органах самоврядування. Отож її звільнили за угодою сторін. 

Корупційна справа, про яку йдеться, стосується організованої одеськими бізнесменами злочинної групи, яка, на думку слідчих, тримала на контролі Одеську міську раду, контролювала питання забудови в Одесі, впливала на розпорядження коштів місцевого бюджету, а також на діяльність комунальних підприємств.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір