Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині чиновники вдруге замовили ремонт мосту у свого «улюбленця»

Комунальне підприємство на Миколаївщині повторно замовило ремонт мосту у приватного підприємця. Першу угоду з ФОПом, який вже уклав з чиновниками 16 підрядів, жодного разу не зіткнувшись з конкурентними процедурами закупівель, розірвали через зростання вартості предмета закупівлі.   

Про це повідомляє «Центр публічних розслідувань», посилаючись на дані системи публічних закупівель ProZorro. За даними журналістів, КП «Снігурівський благоустрій» замовило капітальний ремонт пішохідного мосту в селі Юріївка Баштанського району.

Вартість робіт 784 тисячі 184 гривні. Договір уклали з ФОПом Рубаненко Павлом Юрійовичем. За даними «ЦПР», КП вже переказало повну суму закупівлі на рахунок підрядника. 

Павло Рубаненко вже отримав 16 підрядів на загальну суму 2 мільйони 491 тисяча 157 гривень. Всі процедури закупівель були не конкурентними. За даними платформи Clarity-project.info, ФОП жодного разу не подавав якихось документів на торги, в яких «переміг».  

Замовником послуг підприємця КП «Снігурівський благоустрій» виступало чотирнадцять раз, а Снігурівська міська рада двічі. Здебільшого ФОП отримував підряди вартістю від 40 до 99 тисяч гривень. 

Першу угоду на ремонт пішохідного мосту в селі Юріївка Баштанського району з Павлом Рубаненком уклали на  суму 534 тисячі 184 гривні. Цю угоду розірвано у зв’язку зі збільшенням обсягів на роботи по об’єкту.

Читайте також: Одеському КП поставлять труби за завищеними цінами

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір