Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Поліція охорони в Миколаївській області вдруге намагається замовити ремонт за 13 мільйонів

Управління поліції охорони в Миколаївській області повторно  оголосило тендер на ремонт кабінетів. Очікувана вартість робіт складає понад 13 мільйонів гривень. Перший тендер скасували. Підряднику обіцяють аванс у розмірі 70 відсотків від вартості угоди. 

Про це повідомляє видання «Інтент», посилаючись на дані системи електронних закупівель Prozorro. Аукціон повинен відбутися 5 серпня. А роботи треба завершити до 31 грудня 2024 року.  

Робіт заплановано чимало — потрібно прокласти новий водопровід, зробити каналізацію, вентиляцію та кондиціонування. До того ж згідно з тендерною документацією, необхідно замінити вікна та двері, вкласти підлогу плиткою, обшити стіни гіпсокартоном та встановити натяжні стелі в кабінетах. Заплановані і ремонтні роботи в холі та санвузлі.

Попередню закупівлю замовник скасував через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель. У скасованих торгах взяло участь дві фірми ТОВ «Південьгідробуд» та ТОВ Ремонтно-будівельне підприємство «ІЛЬМ». Договір хотіли укласти з учасником, що запропонував вищу ціну. 

Читайте також: Фірма миколаївського депутата отримала бюджетний підряд на ремонт

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

2 коментарі

  1. […] Управління поліції охорони в Миколаївській області повторно  оголосило тендер на ремонт кабінетів. Очікувана вартість робіт складає […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір