Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому департамент містобудування відсудив борг за розміщення реклами. Боржник – відома фірма

Господарський суд Кіровоградської області задовольнив позов департаменту містобудування та земельних ресурсів до ТОВ «Сіті Білл» про стягнення боргу за використання місць комунальної власності під розміщення реклами. Засновником фірми-боржника є підприємство, яке дотичне до роботи місцевого гранітного кар’єру та земельної ділянки в центрі міста, де планується будівництво багатоповерхівок.

Про це інформує «Антикорупційний вимір».

Згідно з інформацією з рішення Господарського суду Кіровоградської області від 23 липня, ТОВ «Сіті Білл» у 2017, 2022 та 2023 роках уклало з департаментом договори на розміщення рекламних щитів за низкою адрес. Вартість оренди склала від 118 до 690 грн на місяць за одне місце.

Втім, підприємство не повною мірою оплатило оренду. За даними департаменту, з серпня 2023 року по січень 2024 року орендар заборгував 17 894 грн.

Дослідивши докази суд задовольнив позов та постановив стягнути борг з фірми, а також сплатити судовий збір.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, засновником ТОВ «Сіті Білл» вказане ТОВ «Левелс Груп КР», а бенефіціарним власником – Янсе Вае Ренсбург Карін Елізабет з Південної Африки.Як раніше повідомляв «Антикорупційний вимір», ця ж африканка є засновницею фірми, яка отримала дозвіл на видобуток граніту у скандальному кар’єрі. Попри африканську власницю, кар’єр пов’язують з місцевим підприємцем та партійцем ВО «Батьківщина» Олександром Крившенком. Також «Левелс Груп КР» значиться засновником підприємства, яке планує будувати на набережній Кропивницького десятиповерхівки.

Читайте також: Держреєстраторка з Кіровоградщини віддала приватній фірмі будівлю в Києві вартістю понад 25 мільйонів 

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір