Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Фірма, пов’язана з одеським ексвіцемером, за бюджетні кошти проконсультує щодо реконструкції Жовтневого водосховища на Миколаївщині

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області без проведення відкритих торгів уклала угоду на отримання послуг інженера-консультанта з реконструкції Жовтневого водосховища. Реконструкцію проводять після знищення російськими окупантами Каховської ГЕС. Вартість робіт складає майже півтора мільйона бюджетних гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Консультації підрядник буде надавати цілий рік – до липня 2025 року. Відомство уклало угоду з ТОВ «В.С. Інжиніринг». Підприємство зареєстрували у 2022 році в Одесі. Засновницями ТОВ зазначені жителька Дніпра Ксенія Руденко та одеситка Валентина Кошкіна. Компанія за два роки роботи уклала 12 договорів на загальну суму 71,8 мільйона бюджетних гривень. Всі договори підписані по неконкурентній процедурі. 

Примітно, що ТОВ «В.С. Інжиніринг» входить до консорціуму «Південна інжинірингова компанія», керівником якого є В’ячеслав Шандрик – колишній заступник одеського міського голови. Консорціум також регулярно отримує бюджетні підряди, наразі уклавши угод на загальну суму 200,8 млн грн.

Варто також зазначити, що співзасновниця ТОВ «В.С. Інжиніринг» Валентина Кошкіна, вірогідно, працювала в Одеському КП «Міське капітальне будівництво» начальницею відділу. 

Читайте також: Одеському КП поставлять труби за завищеними цінами

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір