Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Тендер з ремонту водопроводу на Херсонщині на майже 27 мільйонів втретє не відбувся

Закупівля послуг капітального ремонту частини водопровідної мережі у селищі Високопілля на Херсонщині вартістю майже 27 мільйонів гривень, яку КП Високопільський комунсервіс оголосив вже втретє, знову не відбулась. Про це повідомляє видання Інтент із посиланням на портал публічних закупівель «Prozorro».

Вперше закупівлю за відкритими торгами з особливостями оголосили у травні 2024 року. Тоді на конкурс прийшов один учасник – ТОВ «Главстрой проєкт». Втім,  його пропозиція була відхилена уповноваженою особою через те що у розрахунку кошторису він в одному випадку застосував квадратні метри замість кубічних, в іншому – надто точно зазначив кількість фарби.

Другий раз конкурс на закупівлю робіт з ремонту водогону оголосили у червні. І знову участь брав лише «Главстрой проєкт».

У період подання пропозицій компанія звернулась до замовника з проханням внести виправлення до техзавдання саме в частині змінити кубічні метри на квадратні. Однак, їм знову відмовили:

«Учасником не доведено та документально не підтверджено необхідність внесення змін до тендерної документації та неможливість виконати наведені вище умови тендерної документації», – зазначили в відповіді.

Втретє торги проводили у липні. Цього разу ніхто не подався, хоча бажаючі взяти участь були. Незадоволення викликав пункт договору, який стосувався оплати. Потенційні учасники зазначили це у коментарях до закупівлі. Зокрема скаржилися на те, що у документах вказано, що договором не передбачено проведення проміжкових платежів за виконані роботи.

«Здійснення попередньої оплати не передбачається. Розрахунок по Договору здійснюється за фактом виконаних Робіт після підписання Замовником актів виконаних робіт з відстрочкою платежу до 30 календарних днів», – відповіли на коментар.

Зрештою, втретє торги не відбулись.

Читайте також: Фірма, яка «прославилась» зривом строків, має терміново відремонтувати укриття в Херсоні

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір