Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Укриття в миколаївському ліцеї відремонтують за 2 мільйони. Підрядник боргував «Укрпошті»

Управління капітального будівництва Миколаївської міської ради підписало угоду на поточний ремонт і облаштування найпростішого укриття в міському ліцеї №53. Вартість робіт – понад 2 мільйони бюджетних гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Відомство оголосило торги з особливостями, на які вийшла лише одна компанія «Юл-строй». Укриття має бути готовим до 30 вересня 2024 року.

ТОВ «Юл-строй» зареєстрували у 2019 році в Миколаєві. Відразу після реєстрації компанія почала отримувати бюджетні підряди, вже уклавши угод на загальну суму майже 46 млн грн. 

До того ж власник компанії, житель Миколаївської області Юрій Кравченко раніше зареєструвався як ФОП. Підприємець також часто виграє бюджетні підряди. Наразі ФОП Кравченко Ю.П. уклав угод на загальну суму 10,4 мільйона бюджетних гривень.  

Як раніше писав «Антикорупційний вимір», ФОП Кравченко неодноразово брав участь у місцевих виборах на Миколаївщині, але поки що так і не був обраний депутатом. У 2015 році Юрій Кравченко представляв партію тодішнього Президента України Петра Порошенка «Європейська солідарність». Причому він балотувався як член цієї партії. А у 2020 році Кравченко на місцевих виборах уже представляв заборонену партію «Наш край». Крім цього Юрій Кравченко був зареєстрований як спостерігач на виборах Президента України у 2019 році від Аграрної партії. 

При цьому, згідно з судовим наказом, що опублікований в судовому реєстрі, компанія пана Кравченка «Юл-строй» у 2019 році заборгувала за оренду приміщення державному акціонерному товариству «Укрпошта». 

Скриншот YouControl

ТОВ «Юл-строй» через Прозорро.Sale у 2019 році уклав дві угоди на оренду приміщень з «Укрпоштою» в Южноукраїнську. Загальна вартість – трохи понад сім тис. грн.

Читайте також: На Миколаївщині комунальники придбали неякісний транспорт за мільйон — суд відкрив справу

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір