Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Поза конкуренцією: Фірма, якою керує ексдепутат з Южного, заробить на ремонті медзакладу

Визирський центр первинної медичної допомоги уклав угоду з ремонту будівлі фельдшерського пункту майже за 600 тис. грн. Підряд дістався фірмі, директором якої є колишній депутат Южненської міської ради.

Про це «Антикорупційний вимір» дізнався з порталу публічних закупівель Prozorro.

Комунальне некомерційне підприємство «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги» без використання електронної системи провело закупівлю робіт з капітального ремонту будівлі фельдшерського пункту селі Любопіль. Вартість робіт за договором становить 592 365,89 грн. Виконати їх мають впродовж одного місяця, тобто до 5 вересня 2024 року.

Підрядником призначили приватне підприємство «Южспецтрейд», яке належить Миколі Федоровичу з села Коблеве. Директором в ній працює колишній депутат Южненської міської ради. У 2015 році він представляв «Аграрну партію України», а о 2020 році балотувався від ПП «Слуга Народу».

Нещодавно журналісти «Центру публічних розслідувань» писали, що чиновники в Южному вдруге обрали підрядника для будівництва колумбарію на місцевому кладовищі. Підряд вартістю понад 3,6 млн грн дістався ПП «Южспецтрейд». Причому конкурентів на торгах у підприємства теж не було.

Читайте також: В Южному чоловік чиновниці отримав підряд з ремонту електрики в парку

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір