Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині судова адміністрація закупила суддівські мантії і жабо

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області 8 серпня уклала з ФОП Людмилою Ковтун угоду про постачання суддівських мантій загальною вартістю 500 тис. 500 грн. Того ж дня з підприємицею підписали додаткову угоду, якою відтермінували дату постачання.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

За інформацією з системи Prozorro, судова адміністрація замовила 91 комплект суддівських мантій з жабо: 41 шт. – чоловічих та 50 шт. – жіночих.

Вартість однієї мантії у договорі не вказана. У середньому йдеться про 5500 грн за одиницю.

Згідно з укладеною угодою, постачальниця мала поставити мантії до 30 вересня. Проте у день укладання основної угоди, замовник підписав додаткову, якою відтермінував дату поставки на місяць.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, Людмила Ковтун зареєструвала ФОП 1999 року, основним видом діяльності є виробництво робочого одягу. Також жінка значиться керівницею Кіровоградської обласної організації партії «Нова політика».

Як ідеться в аналітичній системі clarity-project, за період участі у публічних закупівлях підприємиця підписала 228 договорів на 3,5 млн грн.

Що ж до типових цін на суддівські мантії, як дослідив «Антикорупційний вимір», то ціни стартують від 4500 грн.

Наприклад, Господарський суд Хмельницької області купив мантію з жабо за 4500 грн. Для Миколаївського апеляційного суду форма обійшлася в 5450 грн. А от Територіальне управління Держсудової адміністрації у Києві розщедрилося на спецодяг по 7500 грн. Господарський суд Києва придбав мантії за 5900 грн. 

Читайте також: Кіровоградщині суд оштрафував депутата за брехню в декларації

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір