Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Розкрадання 93 мільйонів на Одеському припортовому: Суд скасував підозру екснардепу — ймовірному організатору схеми

Вищий антикорупційний суд 20 серпня 2024 року скасував підозру екснардепу Олександру Грановському, якого раніше вважали причетним до розтрати коштів на Одеському припортовому заводі. Прокурори САП збираються оскаржити рішення. 

Про це йдеться на сторінці Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Так, прокурор САП вважає, що рішення суду про скасування підозри екснардепу незаконне й збирається оскаржувати його в Апеляції ВАКС, адже в ході розслідування зібрані підозри свідчать про причетність фігуранта до організації схеми. 

Йдеться про колишнього депутата Верховної ради України Олександра Грановського. Нагадаємо, 7 грудня 2022 року Вищий антикорупційний суд України обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Детективи НАБУ встановили, що він є організатором злочинної схеми зловживань на Одеському припортовому заводі. 

За даними слідства, Грановський керував схемою, через яку під час продажу мінеральних добрив державному АТ «Одеський припортовий завод» завдали збитків у сумі 93,3 мільйона гривень. Раніше повідомлялось, що НАБУ оголосило Грановського у міжнародний розшук. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір