Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Херсонця підозрюють в хабарництві — брав по 10 тисяч за іспити «на права»

Жителя Херсона підозрюють в тому, що він отримував хабарі за успішне складання іспитів у сервісному центрі МВС. Цікаво, що в повідомленні Херсонської обласної прокуратури згадується, що чоловік з довірливих громадян гроші брав, а чиновників територіального сервісного центру МВС у сусідній області знав. Та про те, чи отримували від нього гроші посадові особи — ані слова. Проте на посадовців ймовірний хабарник якось «впливав».  

Наразі повідомляється, що чоловік отримав підозру в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення осіб, уповноважених на виконання функцій держави. За успішне складання іспитів, вважає слідство, він брав по 10 тисяч гривень. 

Підозрюваному 38 років і він організував схему, маючи зв’язки з посадовими особами територіального сервісного центру МВС у сусідній області, розповідають в прокуратурі. За гроші він нібито забезпечував  успішне складання теоретичних та практичних іспитів на право керування транспортними засобами. 

«Чоловік підшукував людей, яким, за сплату певної суми, обіцяв вплинути на посадовців сервісного центру і забезпечити успішне складання практичного іспиту на право керування транспортним засобом. Інакше, переконував, самостійно скласти не вдасться», — йдеться в повідомленні. 

Слідство у справі триває. 

Читайте також: На Херсонщині хочуть заплатити 81 мільйон за укриття в школі, де вже його робили

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір