Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Розкрадання коштів при купівлі одеського «Краяну»: Помер один з обвинувачених

Колишній директор департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олексій Спектор помер, за інформацією журналістів, від серцевої недостатності. Він проходив підозрюваним у справах про розкрадання коштів при купівлі заводу «Краян», а також у створенні злочинної організації в Одесі. 

Про це повідомляє журналіст Олег Новіков у своєму телеграм-каналі. Спеціалізована антикорупційна прокуратура хотіла закрити справу щодо Олексія Спектора у зв’язку з його смертю. Але його дружина наполягла на продовженні слухання, аби реабілітувати честь померлого. 

Разом з тим Олексію Спектору скасували запобіжний захід у вигляді 1,3 мільйона гривень застави. Нагадаємо, у квітні 2023 року Вищий антикорупційний суд призначив заставу у справі про купівлю мерією будівлі збанкрутілого заводу КРАЯН експосадовцю Олексію Спектору.

Колишньому директору департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексію Спектору судді призначили заставу в розмірі 1,3 мільйона гривень, хоча прокурор просив взяти його під варту із заставою у 8,52 мільйона гривень.

Олексій Спектор фігурує і в справі про діяльність злочинної організації в Одесі. 

Читайте також: Справа КРАЯНу: Одного з фігурантів судитимуть окремо

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір