Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Чиновники віддали ремонт школи в Одесі за 109 мільйонів фірмі без необхідного обладнання. Угоду розірвали

В Одесі розірвали договір з підрядником, який за 109 мільйонів гривень мав реконструювати будівлю школи. У Бюро економічної безпеки виявили, що підрядна фірма насправді не мала необхідного обладнання та працівників, й загалом не відповідала вимогам закупівлі. 

Як повідомляє Бюро економічної безпеки, посадовці органу місцевого самоврядування в Одесі оголосили тендер на реконструкцію будівлі місцевої школи. На роботи збирались витратити 109 мільйонів гривень з бюджету. Тендер виграло підприємство, яке займається будівництвом житлових та нежитлових будівель.

Працівники БЕБ встановили, що підписувати договір з цією фірмою було ризиково. Зокрема в бюро вважають, що підприємство не мало необхідної матеріально-технічної бази та кількості працівників для реконструкції будівлі школи. В цілому підрядник не відповідає кваліфікаційним вимогам.

Тож аналітики бюро направили чиновникам лист з рекомендаціями переглянути результати тендеру. У висновку замовник розірвав договір з цією організацією й цим самим попередив розтрату 109 мільйонів гривень з бюджету. 

Читайте також: Розтрата на ремонтах та півмільйонні премії: Аудитори знайшли порушень у роботі Великодолинської селищної ради на 1,7 мільйона

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір