Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Учасник торгів звинувачує лікарню з Одещини у змові з конкурентом

Лікарня на Одещині замовила капітальний ремонт захисної споруди за 20 мільйонів гривень. На проведених торгах посадовці медзакладу обрали дорожчу пропозицію. Фірма, яка брала участь в торгах та пропонувала нижчу ціну, звинувачує чиновників та конкурентів у змові. 

Про це повідомляє «Центр публічних розслідувань», посилаючись на систему електронних закупівель «Прозорро». 

Як з’ясувало видання, Ананьївська багатопрофільна міська лікарня в Одеській області з другої спроби обрала підрядника з капітального ремонту укриття. Роботи вартуватимуть близько 20 мільйонів гривень. В торгах взяло участь дві компанії. 

ТОВ «Проектно-Будівельна Компанія «УКРІНВЕСТБУД» готове було виконати роботи за 18 мільйонів. Та посадовці обрали пропозицію від  ТОВ «Євроспецмонтаж», яка була дорожчою.   

ПБК «УКРІНВЕСТБУД» не згодна з рішенням замовника. В компанії звинувачують Ананьївську багатопрофільну міську лікарню у порушенні законодавства України, а також у змові з іншим учасником торгів.  

Рішення тендерного комітету в ПБК «УКРІНВЕСТБУД» назвали необґрунтованим і таким, що суперечить принципам добросовісної конкуренції, економічної ефективності, відкритості, недискримінації, об’єктивності, та запобігання корупції. 

«ТОВ «Укрінвестбуд» спростовує підстави для відхилення їхньої тендерної пропозиції, вказуючи на недоліки в документах конкурента та відсутність обґрунтованих претензій з боку Замовника щодо їхньої пропозиції. Вони також зазначають, що замовник не надав часу для усунення недоліків, що є порушенням чинного законодавства України», –  повідомляє Центр публічних розслідувань.  

Вимоги до усунення порушення ТОВ «Укрінвестбуд» подало на порталі Прозорро. Наразі рішення замовника очікується. 

Читайте також: Хто з депутатів на Одещині заробляє на відновленні

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір