Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Фірма депутата облради отримала мільйонний підряд на ремонт дороги в Миколаєві 

Департамент ЖКГ Миколаївської міськради доручив фірмі депутата облради Сергію Шульгачу виконати ремонт дороги у центрі міста. 

Про це пишуть журналісти видання «Nikcenter». Так, Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради оголосив тендер на ремонт дороги. Йдеться про частину вулиці 3-я Слобідська між проспектом Центральним та вулицею 68 Десантників. 

Роботи виконає «БФ «Совар груп» до 20 грудня цього року. Вартість складає 11,2 мільйона гривень. За ці кошти фірма має демонтувати старе дорожнє покриття, укласти новий асфальт та 30 чавунних люків. 

«БФ «Совар груп» — приватна фірма, що належить депутату Миколаївської облради Сергію Шульгачу. Вона створена у серпні минулого року, і наразі вже уклала договорів на 48,3 мільйона гривень. 

Сергій Шульгач разом із дружиною Оксаною є співзасновниками інших підприємств, зокрема ПП «Миколаївмагістраль». Підприємство неодноразово отримувало бюджетні підряди. До прикладу, йому довірили утримувати понад 3 тисячі кілометрів доріг на Миколаївщині за майже 700 мільйонів гривень. 

Зазначимо, Сергій Шульгач раніше був депутатом міської ради від «Партії регіонів» у 2010 році, а у 2015 році вже представляв партію «Наш край». У 2020 році його обрали депутатом облради від «Пропозиції».

Читайте також: Копієчка до копієчки: фірма миколаївського депутата Шульгача отримала черговий підряд на ремонт за бюджетні кошти

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір