Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

КП на Миколаївщині за три роки допустило порушень на мільйон

Державна аудиторська служба знайшла порушення у роботі комунального підприємства, що підпорядковується Южноукраїнській міській раді. За понад три роки КП допустило порушень на понад мільйон гривень. 

Держаудитслужба перевірила роботу «Служби комунального господарства» Южноукраїнської міської ради. Аудитори знайшли порушень на понад мільйон гривень у роботі комунального підприємства за період з першого січня 2021 року по 29 лютого 2024 року.

Зокрема КП перевезло на міський полігон ґрунту на 294 тисячі гривень попри відсутність відповідних документів. Ще на 185 тисяч гривень Держаудитслужба знайшла завищення вартості зняття та перенесення родючого шару ґрунту.

Крім цього «Служба комунального господарства» перерахувала підряднику кошти за заміну вуличних бетонних бордюрів без контрольних замірів, закупила паливо без тендерної процедури. Ці та інші порушення коштували підприємству 225 тисяч гривень. 

Аудитори знайшли нарахування безпідставних премій та доплати керівництву КП на суму понад 318 тисяч гривень. Всі результати перевірки передали до Нацполіції. 

Читайте також: Мер Южноукраїнська, що сам поновив себе на посаді, вимагає відшкодування зарплати за прогули

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір