Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Директор Миколаївського КП за перше півріччя 2024 року заробив понад півмільйона

Директор комунального підприємства «Миколаївські парки» Дмитро Чучмай за першу половину цього року встиг заробити понад півмільйона зарплати. Більшу частину цієї суми склали премії та надбавки. За останній рік зросла зарплата і заступників Чучмая. 

Про це повідомляє «Nikcenter». Інформацію про зарплати директора комунального підприємства «Миколаївські парки» Дмитра Чучмая та його заступників опублікував на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Дмитро Рябченко. Скриншоти надійшли йому у відповідь на інформаційний запит. Звідси стало відомо, що зарплатні та дохід посадовців КП за останні два роки постійно зростали. 

Скріншоти: Facebook Дмитра Рябченка

Сам директор КП Дмитро Чучмай упродовж 2023 року отримував всередньому по 76 тисяч гривень на місяць. З цієї суми — 30 тисяч гривень премій, а ще 15 тисяч гривень це щомісячні надбавки. Вже у 2024 році його загальних дохід на посаді зріс. Чучмай з січня по березень отримував до 85 тисяч гривень, а з квітня по червень вже 95 тисяч гривень на місяць. З них офіційний оклад становив лише 35 тисяч гривень, а майже 60 — це премії і надбавки. 

За 2023 рік Дмитро Чучмай на посаді очільника КП «Миколаївські парки» заробив 913 тисяч гривень. А вже за першу половину цього року його дохід склав 541 тисячу гривень. 

Заступник директора КП Олександр Брижатий минулий рік отримував зарплату, що коливалась від 26 до 60 тисяч за місяць. Сюди входили премії і надбавки. Цього року його дохід навіть збільшився, і тепер становить від 34 до 71 тисячі гривень за місяць. Загалом у 2023 році Олександр Брижатий отримав 435 тисяч гривень, а за перше півріччя 2024-го – 250 тисяч гривень. 

Інший заступник Чучмая, Максим Доргаліс, другого півріччя 2023 року щомісяця отримував від 41 до 68 тисяч гривень. У 2024 році його найменша зарплата складала майже 48 тисяч, а найбільша — 85 тисяч гривень. Загалом за другу половину минулого року Доргаліс заробив 300 тисяч гривень, а першого півріччя цього року — 355 тисяч гривень.  

Читайте також: У Миколаєві на прибирання парків хочуть витратити півтора мільйона

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір