Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

75-річній підприємиці з Очакова без конкурсу віддають бюджетні підряди

Управління освіти та з гуманітарних питань Очаківської міської ради без проведення відкритих торгів уклало угоду на поточний ремонт укриття в місцевому ліцеї вартістю 3,4 мільйона бюджетних гривень. Виконувати роботи буде ФОП Сінкевіч Т.Б.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Ремонт планують завершити до 31 грудня 2024 року. Це далеко не перший підряд для Тамари Сінкевіч. Примітно, що жодного договору 75-річна підприємиця не уклала, беручи участь у відкритих торгах. Всі підряди вона отримує без конкурсу.

ФОП Сінкевіч Т.Б. зареєстрували ще у 2001 році. Однак лише у 2024 році Тамара Сінкевіч почала отримувати бюджетні підряди, вже уклавши договорів на загальну суму 7,5 млн грн. Ніяких даних про наявність у підприємиці досвіду виконання робіт, персонал, його рівень кваліфікації та матеріально-технічну базу немає. 

Як раніше повідомляв «Антикорупційний вимір», декілька років тому Тамара Сінкевіч займалась зовсім не ремонтами, а торгівлею, зокрема алкогольними напоями.  

У 2015 році Тамара Сінкевіч балотувалась до очаківської міської ради від політичної партії «Ліва опозиція».

Читайте також: В Миколаєві проросійський втікач-екснардеп контролював ліквідну нерухомість, за яку не сплачував гроші в бюджет

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір