Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївське КП хоче придбати обладнання для прибирання парків за мільйон євро в кредит

Депутатам Миколаївської міської ради пропонують погодити кредит для комунального підприємства «Миколаївські парки» на найближчій сесії для закупівлі спеціальної техніки, яка буде використовуватися для прибирання міста взимку та влітку. Проєкт відповідного рішення мають розглянути 26 вересня.

Про це повідомляє «Nikcenter». Комунальне підприємство Миколаївської міської ради «Миколаївські парки» хоче закупити спеціальну техніку для прибирання міста взимку та влітку за один мільйон євро. Для цього КП звернулось до міськради, аби депутати на сесії погодили виділення підприємству кредит. Йдеться про 43 мільйона гривень, що складає лише 40% від загальної вартості техніки. Інші 60% має покрити Данія.

За позичені гроші КП хоче купити чотири багатофункціональні машини EGHOLM з системою фільтрації та щітками, а також сім одиниць навісного обладнання: гідравлічну щітку для бур’янів, дві сніжні щітки, два дискові розкидачі піску та солі і два універсальних самоскидні причепи.

«Миколаївські парки» хоче укласти угоду за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%». У перші два роки КП платитиме 1% річних, а з третього року сума підвищиться до 5%. 

Читайте також: Директор Миколаївського КП за перше півріччя 2024 року заробив понад півмільйона

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір