Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині чиновниця отримала підозру за збитковий ремонт укриття для школи

Начальниця відділу освіти селищної ради в Роздільнянському районі отримала підозру за зловживання службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди. Слідчі вважають, що вона підписала акти приймання робіт з облаштування укриття знаючи, що ремонт виконаний не в повному обсязі. 

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, очільниця освітнього відділу підписала договір з підрядною організацією. Фірма мала виконати поточний ремонт та облаштувати укриття для школи в Роздільнянському районі. 

Та прокуратура встановила, що технічний нагляд за якістю та обсягами робіт не здійснювався, відтак посадовиця підписала акти приймання робіт і довідки про їхню вартість з неправдивими даними. За версією слідства, під час підписання начальниця відділу освіти знала, що ремонт укриття та облаштування були виконані не в повному обсязі, а їхня вартість сильно завищена. 

Як наслідок — на рахунок підрядника з бюджету громади перевели зайвих майже 350 тисяч гривень. Раніше у цій справі підозру отримав керівник підрядної фірми за заволодіння бюджетними коштами та службове підроблення. Наразі про підозру повідомили начальниці відділу освіти. 

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: В Одесі підозріла фірма облаштує укриття для учнів ліцею

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір