Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

«Укргідроенерго» поки не буде судитись з росією за руйнування Каховської ГЕС: тендер на 365 мільйонів скасували

«Укргідроенерго» скасувало закупівлю юридичних послуг на 365 мільйонів гривень щодо забезпечення юридичного представництва в міжнародному арбітражі з питань відшкодування втрат, спричинених знищенням Каховської гідроелектростанції, яку підірвали російські окупаційні війська в червні минулого року. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» із посиланням на «Укргідроенерго».

Так, у компанії повідомили, що це рішення було ухвалене для того, щоб забезпечити відповідність дій компанії ширшій національній стратегії України. Стратегія спрямована на притягнення держави-агресора до відповідальності за шкоду, завдану об’єктам критичної інфраструктури, та забезпечення компенсації за завдані руйнування. У цьому контексті будуть проведені додаткові консультації з урядом та іншими ключовими зацікавленими сторонами для визначення найбільш доцільного курсу дій відповідно до національного підходу, який координується у партнерстві з міжнародними союзниками України.

Тендер на юридичні послуги оголосили 15 серпня 2024 року. Втім, скасували за день до завершення терміну прийому пропозицій. У компанії наголосили, що залишаються відданими справі отримання повної компенсації за всі збитки, завдані війною, які включають не лише руйнування Каховської ГЕС, але й понад 140 ракетних ударів по інших активах компанії: «Ми продовжимо тісно співпрацювати з відповідними зацікавленими сторонами та будемо інформувати всі зацікавлені сторони про наші наступні кроки в цьому важливому процесі», – додали в компанії.

Читайте також: Справу про розкрадання мільйонів на обстеженні об’єктів Херсонщини передали до суду

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір