Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Багатомільйонний ремонт «одеської канави» завершили: Який вигляд має Деволанівський узвіз

В Одесі завершили ремонт Деволанівського узвозу у центрі міста, на який виділили 200 мільйонів з бюджету. Останні роботи стосувались укладання тротуару. 

Про це повідомляє видання «Думська». Останнім етапом довготривалого ремонту Деволанівського узвозу стало укладання бруківки та тротуару. Планувалось, що цей спуск має розвантажити потік автівок у центральній частині.

Після закінчення робіт Деволанівський узвіз так і не став повноцінною вулицею з автомобільним трафіком, адже на вулиці Єврейській, що поруч, розбите дорожнє покриття. Тож узвіз, на який витратили мільйони з бюджету, став по суті безкоштовною парковкою. 

Фото: «Думська»

Ремонтувати узвіз почали ще у 2019 році, та досі його стан суттєво не покращився. Договір на проведення капітального ремонту на Деволанівському узвозі уклали у серпні 2020 року з фірмою ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ», пов’язаною з одеським мером Геннадієм Трухановим.

У березні 2022 року мерія уклала додаткову угоду, згідно з якою у 2020 році робіт було виконано всього на 20 тисяч гривень. У лютому 2022 року мерія в матеріалі на своєму офіційному сайті повідомила, що роботи стартували лише у 2021 році. 

Наприкінці вересня 2022 року сторони розірвали договір, зазначивши в угоді про розірвання, що роботи не можуть бути виконані через дію особливого воєнного стану. І ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ» отримав кошти за частково виконані  роботи, а саме 157 мільйонів гривень.

Читайте також: Сотні мільйонів в одеську канаву: Що не так з ремонтом Деволанівського узвозу

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір