Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Кандидат на посаду голови Херсонського КП має бізнес та землю в Криму

У кандидата на посаду очільника комунального підприємства Херсона у декларації знайшли бізнес та земельну ділянку, що зареєстровані у тимчасово окупованому Севастополі. 

Як повідомляє видання «Центр публічних розслідувань», Геннадій Щуров подав декларацію як кандидат на посаду директора комунального підприємства «Херсонтеплоенерго». Документ з’явився на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції 14 жовтня 2024 року.

У своїй декларації Щуров вказав, що володіє земельною ділянкою на 700 квадратних метрів у Севастополі та квартирою на 48 квадратів у Дніпрі. Це не все майно кандидата у тимчасово окупованому Криму: в нього є 50% в статутному капіталі компанії ТОВ «Спеціалізована компанія «Славутич», що також розташована в Севастополі.

Кандидат на посаду очільника КП Геннадій Щуров є співзасновником севастопольського Житлово-будівельного товариства індивідуальних забудовників «Мегаполіс-77» з севастопольцем Ігорем Валісом. Останній перебуває у списку санкцій Ради національної безпеки і оборони України.

Крім цього, Геннадій Щуров отримував зарплату у компанії «Промспеціндустріал» з Харківською реєстрацією, згідно з Youcontrol, він є її засновником та бенефіціаром. 

Фото: Центр публічних розслідувань

Читайте також: «Херсонтеплоенерго» купує новенький Renault Duster у фірми Кауфмана

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір