Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Херсонщині водій, що «під кайфом» намагався підкупити поліцейських, отримав 2 роки в’язниці  

На Херсонщині до 2 років ув’язнення засудили чоловіка, який намагався дати хабаря поліцейським. Неодноразово судимий раніше Руслан Гайдаш пропонував спочатку 2, а потім 6 і 8 тисяч гривень поліцейським, які зупинили його автомобіль. Згідно з текстом вироку, він мав ознаки наркотичного сп’яніння. 

Про це «Антикорупційний вимір» дізнався з тексту вироку, опублікованого в єдиному реєстрі судових рішень. Ім’я засудженого вже внесене до реєстру корупціонерів. 

За спробу дати хабаря поліцейським чоловіка засудили на два роки. Зазначається, що до цього його вже неодноразово судили і визнавали винним. Попередні судимості чоловіка пов’язані з такими правопорушеннями, як: 

  • незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту;
  • крадіжку;
  • незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. 

Як випливає з тексту вироку, 29 серпня минулого року двоє правоохоронців, які здійснювали патрулювання смт. Високопілля Бериславського району Херсонської області, спинили автомобіль ВАЗ-2106. Машину спинили тому, що в неї був відсутній задній номерний знак. 

Водій поводив себе підозріло і мав ознаки наркотичного сп`яніння. Він відмовився проходити освідування на стан наркотичного сп`яніння. Поліцейські склали на нього акт за 1 пунктом статті 130 КУпАП. 

Чоловік запропонував поліцейським 2 тисячі гривень за непритягнення його до відповідальності. Коли правоохоронці відмовилися, запропонував 6 тисяч, а потім 8 тисяч. А потім дістав з барсетки гроші та надав неправомірну вигоду начальнику СРПП ВП №1 Бериславського РВП ГУНП в Херсонські області, майору поліції. Гроші він поклав на капот службового автомобіля. 

Читайте також: У посадовця ДМС на Одещині хочуть конфіскувати авто за понад 5 мільйонів

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір