Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Кіровоградщині. Тижневий огляд

«Антикорупційний вимір» підготував огляд новин та публікацій, що виходили протягом минулого тижня.

Бомбосховища ремонтуватимуть довше і дорожче. Управління капбудівництва Кропивницької міської ради уклало додаткові угоди з підрядниками щодо відтермінування на строків здачі двох укриттів. Йдеться про укриття на вулицях Героїв Рятувальників та Героїв України. Ремонт двох найбільших укриттів в місті затягується вже на більші ніж пів року, а вартість робіт, яка спочатку становила в сумі 42 млн грн, зросла ще на 19,5 млн та складає вже 61,5 млн грн.

У Кропивницькому за 3,5 мільйона обріжуть дерева. ГУ житлово-комунального господарства Кропивницької міськради уклало з підприємством угоду щодо послуг озеленення вартістю 3 млн 456 тис. грн. Та більша частина передбачених контрактом робіт – обрізка дерев. Підрядником обрали КП «Єлізавета». Саме на це підприємство не перший рік нарікають у місті екоактивісти й небайдужі через «варварську», за їхньою оцінкою, обрізку дерев.

Збитки на продажі збіжжя. На Кіровоградщині судитимуть очільника держпідприємства, який реалізував врожай 2021 року задешево. Через це держава зазнала збитків на 120 тисяч гривень. Йдеться про продаж насіння ячменю та пшениці. 

Оплата невиконаних робіт скасовується. На Кіровоградщині суд змусив підрядника повернути 1,6 мільйона гривень в бюджет громади. Ці кошти приватне товариство отримало за роботи, які не виконало згідно з договором. Правоохоронці довели, що під час влаштування асфальтобетонного покриття у селищі Устинівка підрядник не дотримався умов договору щодо якості та обсягу виконаних робіт.

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Щотижневий огляд новинБільше публікацій Щотижневий огляд новин »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір