Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині судимий за крадіжку водій вантажівки «під кайфом» намагався підкупити поліцейського

На три роки і вісім місяців відправиться за ґрати водій вантажівки, який намагався дати 20 тисяч гривень хабаря поліцейському. У тексті вироку сказано, що чоловік раніше був судимий за крадіжку і під час зупинки поліцейським мав ознаки наркотичного сп’яніння. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір», посилаючись на вирок суду.

З тексту документа випливає, що 19 жовтня минулого року поліцейський, що був на чергуванні і мав включену боді-камеру, спинив вантажний автомобіль КАМАЗ 5511 з причепом у місті Новомиргород, Новоукраїнського району, Кіровоградської області. 

Водій транспортного засобу мав ознаки наркотичного сп`яніння, зокрема, порушення мови та поведінку, що не відповідає обставинам. На нього поліцейський склав протокол та повіз до лікарні. У КНП «Новомиргородська міська лікарня» водій пройшов тест, який показав, що він перебував в стані наркотичного сп`яніння. Результати тестів направили на додаткове дослідження. Тим часом водій почав пропонувати правоохоронцю «вирішити питання» за 20 тисяч гривень.  

Поліцейський повідомив водієві, що за такі пропозиції передбачена кримінальна відповідальність, та водій попередження проігнорував. На початку листопада в поліцейському відділенні водій таки спробував дати поліціянту хабаря в розмірі 10 тисяч гривень, після чого був затриманий. 

У суді водій повністю визнав свою провину. Суд призначив йому покарання у 2 роки в’язниці, проте, оскільки він був на випробувальному терміні щодо іншого правопорушення, за ґратами проведе вцілому 3 роки та 8 місяців. Також суд постановив тримати чоловіка під вартою до вступу вироку в законну силу, щоб він ще чогось не накоїв. 

Читайте також: На Херсонщині водій, що «під кайфом» намагався підкупити поліцейських, отримав 2 роки в’язниці 

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір