Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

500 доларів за закриття справи — у Кропивницькому на хабарі затримали командира екіпажу

У Кропивницькому затримали командира екіпажу — майора військової частини. Його підозрюють у даванні хабаря офіцеру поліції за закриття кримінального провадження. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, майор військової частини проходить підозрюваним у кримінальній справі щодо ДТП, внаслідок якої травмувався пасажир. Слідчі встановили, що у вересні цього року військовослужбовець прийшов до районного відділу поліції, аби «вирішити» це питання зі слідчою.

Начальниці слідчого відділення, яка виконує обов’язки заступниці начальника районного відділу поліції, майор нібито запропонував 500 доларів за закриття кримінального провадження. Поліцейська зробила вигляд, що погоджується на пропозицію, водночас повідомивши про неї керівництво. 

Тож 24 вересня, за інформацією прокуратури, відбулась передача хабаря. Та замість винесення постанови про закриття кримінального провадження, майора затримали. Йому повідомили про підозру у пропозиції та наданні хабаря службовій особі. Наразі вирішують питання щодо обрання військовослужбовцю запобіжного заходу. 

Читайте також: Правоохоронця з Кіровоградщини підозрюють у вимагання хабаря за закриття кримінальної справи

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Кропивницький вимірБільше публікацій Кропивницький вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір