Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Управління Одеської міськради заплатить за укріплення катакомб фірмі свого ексначальника

Чиновники Управління інженерного захисту та розвитку узбережжя Одеської міської ради замовили проведення протиаварійних заходів в катакомбах під житловим будинком. Підряд віддали фірмі свого колишнього начальника.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір»

Управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради без використання електронної системи уклали угоду вартістю в понад 1,39 млн грн. Чиновники замовили проведення протиаварійних заходів, а саме капітальний ремонт та укріплення катакомб під житловим будинком на Розумовській, 42.

19 лютого 2024 року чиновники провели обстеження провалу у дворі будинку  та виявили деформації несучих стін та тріщин із зовнішнього боку будинку. За результатами було вирішено, що потрібно виконати невідкладні заходи для запобігання поширення процесу руйнування житлового фонду.

В результаті підряд віддали контракт ТОВ «Спеціалізоване гірнично-будівельне підприємство «Одесгірбуд Плюс», яка за даними аналітичної платформи YouControl, належить колишньому начальнику цього ж Управління інженерного захисту мерії Вадиму Андрусишину та його родичці Аліні Андрусишиній. 

Головною бухгалтеркою в фірмі значиться Діана Коновальчук, яка також працює на аналогічній посаді в комунальній Дитячій міській поліклініці №5 Одеської міськради.

Андрусишин очолював Управління інженерного захисту та розвитку узбережжя з серпня 2011 до вересня 2016 року. Посада його вважається дуже «хлібною» — саме це управління укладало договори оренди пляжів та схилів, а також стежило за їхнім утриманням.

Раніше «Антикорупційний вимір» вже розповідав про компанію  Андрусишина. Цікаво, що через кілька місяців після створення фірми «Одесгірбуд Плюс» він почав активно отримувати контракти від підпорядкованих мерії замовників. Більшість контрактів йому віддали поза конкуренцією.

Читайте також: Обвинувачуваного в корупції ексчиновника з Одеси затримували за «спробу перетнути кордон» разом з підрядником

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір