Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Кіровоградська облрада продовжує ремонти у своїй адмінбудівлі: щодо підрядника ведеться слідство

Комунальне підприємство з управління будинками Кіровоградської обласної ради уклало угоду з ТОВ підприємство «Арталекс» вартістю 886,1 тис. грн щодо ремонту адмінбудівлі. Це вже не перша закупівля послуг з ремонту приміщення облради у цього підрядника за останні півтора року.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Повідомлення про укладений договір в системі Prozorro оприлюднили 30 вересня. Втім саму угоду не опублікували, пославшись на законодавчу норму, що дозволяє відзвітувати після завершення воєнного стану.

Закупівлю провели без тендера, напряму звернувшись до підприємства.

З даних в системі Prozorro відомо лише, що в підрядника замовили капремонт на 3-му поверсі та підвального приміщення адмінбудівлі. Завершити роботи мають до 15 грудня 2024 року.

Як раніше писав «Антикорупційний вимір», у листопаді минулого року у фірми замовили  заміну вікон та ремонт в будівлі  облради на 810 тис. грн.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, ТОВ підприємство «Арталекс» записане на Ольгу Сипливець (81,29% корпоративних прав) та Олександра Олександровича Сипливця (18,71%), який її очолює.

За період участі в публічних закупівлях станом на жовтень 2024 року за інформацією з аналітичної системи Clarity-project, фірма підписала угод на понад 123 млн грн.

Поряд із цим, у Реєстрі судових рішень є згадка про те, що вказане підприємство фігурувало у кримінальному провадженні №12017120020012960, розпочатому слідчими поліції області від 20 листопада 2017 за фактами привласнення коштів та службового підроблення. За версією слідства, у 2017 році під час реконструкції очисних споруд у Долинській на замовлення департаменту капбудівництва Кіровоградської ОДА, фірма присвоїла майже 2 млн грн бюджетних коштів. Обвинуваченим тоді був попередній директор «Арталексу» Олександр Семенович Сипливець, але у 2020 році суд закрив справу у зв’язку з його смертю.

Крім того, поліція розпочала кримінальне провадження щодо тендера на ремонт будівлі Кіровоградської облради, який отримав «Арталекс».

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір