Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині мільйонний підряд ледь не віддали скандальному забудовнику: журналісти знайшли завищення цін

Раухівська селищна рада на Одещині скасувала тендер на реконструкцію дитячого садка за 147,5 мільйона гривень. Багатомільйонний бюджетний підряд мала отримати фірма, яка раніше завищувала ціни у кошторисах. 

Про це повідомляє видання «Nikcenter». Раухівська селищна рада вже вп’яте намагалась знайти підрядника для реконструкції дитсадка. Проєкт передбачає фактично нове будівництво двоповерхової будівлі закладу, а також споруди цивільного захисту на 14 місць.

Цього разу угоду ледь не підписали з єдиним учасником відкритих торгів — ТОВ «Інтобуд». Ця фірма відома скандальними ремонтами казарм для морпіхів у Миколаєві. Але контракт з ТОВ «Інтобуд» так і не підписали, вирішивши, що у кошторисі підрядника завищені ціни на будівельні матеріали. Раніше факт завищення виявили журналісти «Nikcenter»

Так, на основні матеріали, як-от сталеву арматуру, швелери, панелі перекриття, ціни були завищені на 80-100%. Зазначимо, товариство з обмеженою відповідальністю «Інтобуд» є великим одеським забудовником, який зводив житлові масиви у Пересипському районі Одеси. 

Читайте також: Скандальний грецький забудовник з Одеси «засвітився» у Херсоні, де щойно звільнили головного архітектора

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір