Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Пішки до Придністров’я за хабар: в Одесі затримали поліцейського за переправлення ухилянтів

В Одесі затримали начальника сектору водної поліції. Слідство вважає, що правоохоронець за гроші переправляв чоловіків призовного віку за кордон. 

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, начальник сектору водної поліції одеського райуправління переправляв за кордон призовників, які не мали права на виїзд. Зокрема слідство встановило, що поліцейський разом зі спільником знаходили «клієнтів» й допомагали пішки дістатись невизнаного Придністров’я в обхід пунктів пропуску в Роздільнянському районі Одещини. 

Чоловікам призовного віку ця послуга коштувала 6,5 тисяч доларів. Правоохоронці встановили, що після передачі коштів призовники отримували інструкції та прибували до готелю, де їх чекав транспорт для виїзду до кордону з Придністров’ям. Під час однієї з таких оборудок співробітника водної поліції затримали. 

Йому повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України. Вирішується питання щодо міри запобіжного заходу для затриманого.

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: Двох прикордонників з Одещини та двох цивільних судитимуть за незаконне переправлення ухилянтів до Молдови

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір