Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому відремонтують частину тротуару біля лікарні. Інший відрізок лишається «розбитим»

Головне управління ЖКГ Кропивницької міської ради уклало з ТОВ «АГ Капітал Груп» угоду вартістю 1,3 млн грн на ремонт тротуару біля обласної лікарні. Йдеться про ділянку лише з одного боку медзакладу. При цьому з іншого, за повідомленням містян, ситуація з тротуаром не краща.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Так, угоду про ремонт уклали з підрядником напряму, без проведення тендера. Звіт про закупівлю оприлюднили в системі Prozorro 7 жовтня.

Підрядник до кінця року має провести капремонт по вулиці Героїв-рятувальників від проспекту Університетського до транспортних воріт обласної лікарні.

ТОВ «АГ Капітал Груп» за інформацією з аналітичної платформи Youcontrol, зареєстроване у Кропивницькому у 2016 році. 

Засновником вказаний Арутюн Геворкович Алавердян. Підприємство є постійним підрядником управління ЖКГ. Загалом станом на жовтень 2024 року за період участі в публічних закупівлях за даними порталу Clarity-project фірма підписала 94 угоди на 56 млн грн.

Варто додати, що вказаний ремонт охопить тротуар лише з одного боку лікарні по вулиці Героїв-рятувальників. Проте з боку до центрального входу та підходу до лікарні з проспекту Університетського ситуація не краща. Днями містяни оприлюднили фото цієї частини тротуару та закликали міськраду відреагувати на розбитий асфальт. 

Читайте також: Заступник прокурора Кіровоградської області, якому 36 років, судиться за пенсію

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір