Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одеській обласній ветлікарні знайшли порушень на понад мільйон гривень

Під час перевірки у обласній ветеринарній лікарні в Одесі аудитори виявили порушення фінансово-господарської діяльності, що призвело до втрати 1,3 мільйона гривень. 

Так, Державна аудиторська служба провела перевірку в Одеській обласній державній лікарні ветеринарної медицини. Аудитори виявили, що заклад необгрунтовано преміював співробітників на майже 720 тисяч гривень з загального фонду. Ці виплати мали б відбуватись коштом спеціального фонду. 

Крім цього, бухгалтерам, юристам та інженерам виплатили премій на майже 520 тисяч гривень за роботу, яку вони не робили. Йдеться про преміювання діяльності, що стосується запобігання виникненню та попередження розповсюдження хвороб тварин та птиці, організацію та здійснення профілактичних, ветеринарно-санітарних, оздоровчих заходів.

А за послуги з електропостачання обласної ветклініки заплатили 53 тисячі гривень з коштів, передбачених на утримання лікарні. Таким чином Державна аудиторська служба знайшла порушень на майже 1,3 мільйона гривень. На двох посадовців медзакладу склали адмінпротокол за порушення фінансової дисципліни, а результати перевірки передали правоохоронцям.

Читайте також: Держаудитслужба знайшла порушень на 400 мільйонів в Одеській кіностудії, на підприємстві це заперечують

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір