Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому замовили облаштування укриття в ліцеї. Роботи мають завершити у 2025 році

Управління капбудівництва Кропивницької міськради 18 червня уклало з ТОВ «Кронос-Лідер» угоду щодо облаштування укриття в ліцеї ім. Тараса Шевченка вартістю 11,1 млн грн. Закупівлю провели за спрощеною процедурою, а термін завершення ремонту датований груднем 2025 року.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Згідно з угодою, підрядник має облаштувати найпростіше укриття в ліцеї, забезпечити його доступність для маломобільних людей, змонтувати підйомник, провести водопровід та каналізацію, вентиляцію.

Субпідрядник ТОВ «Брандмайстер-Єлисаветград» виконає протипожежні роботи за 335 тис. грн, що складає 3% від загального бюджету. Це підприємство зареєстроване у 2018 році, засновником вказаний Юрій Коровін. До 2016 році він працював начальником сектора ліцензування відділу державного нагляду у сфері пожежної безпеки Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Згідно з договором, на реалізацію всього проєкту у 2024 році закладено 7,3 млн грн, у 2025 – 3,8 млн грн.

ТОВ «Кронос-Лідер» зареєстроване у Кропивницькому 2012 року, засновником наразі вказана Ольга Білявська, керівником – Андрій Жила. Останній також є співзасновником ТОВ «Авангард-Лідер» разом з Анатолієм Білявським, котрий своєю чергою у 2019 році отримував відзнаку від міськради з нагоди Дня міста як начальник дорожньої дільниці ТОВ «Кронос-Лідер».

Варто додати, що Сергій Білокінь, чинний очільник управління капбудівництва, в декларації про доходи за 2016 рік, яку він подавав перед призначенням на посаду, вказував, що отримував зарплатню у згаданому ТОВ «Кронос-Лідер» і ТОВ «Прострой», яке належить Анатолію Білявському. 

Читайте також: Судитимуть підрядника з Кіровоградщини за заволодіння коштами на будівництві майданчиків

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір