Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Злочинна організація контролює економічне життя Одеси: Кауфман і Грановський отримали підозри

У справі про створення злочинної організації в Одесі наразі троє підозрюваних. В НАБУ розповіли, що сьогодні повідомили про підозру бізнесмену, колишньому нардепу та ще одному співучаснику. Нагадаємо, вчора проходили обшуки в одеській мерії, а НАБУ та САП рапортували про викриття нової організованої злочинної організації, яка повністю контролює життя міста. 

Сьогодні в НАБУ розповіли, що  повідомили про підозру трьом учасникам злочинної організації в Одесі, викритим і затриманим напередодні. Серед затриманих відомий одеський бізнесмен, нардеп України IV скликання та довірена особа-співучасник. 

Бізнесмена вважають співорганізатором злочинної організації, йому інкримінують ч. 1. ст. 255, ч. 3 ст. 369 КК України. Ці ж самі статті інкримінують депутату Верховної ради України IV скликання. Довірена особа “засновників” банди отримала підозру за ч. 2. ст. 255, ч. 3 ст. 369 КК України.

Правоохоронці не повідомили, хто саме заснував банду, яка тримала на контролі посадовців Одеської міської ради, бюджетні витрати міста, діяльність місцевих комунальних підприємств та вчиняла інші корупційні злочини. Однак, видання “Слово і Діло” стверджує, що затримані підозрювані це Борис Кауфман та Олександр Грановський. 

Грановський був депутатом ВР IV скликання від партії СДПУ(о) Віктора Медведчука у 2002-2006 роках.

Наразі слідство встановлює інших учасників банди та свідчення їхньої корупційної діяльності.

Читайте також: НАБУ затримало одеського бізнесмена Бориса Кауфмана

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір