Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ВАКС обрав запобіжний захід колишньому нардепу Олександру Грановському

7 грудня Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому народному депутату VIII скликання. Детективи НАБУ встановили, що він є організатором злочинної схеми зловживань на Одеському припортовому заводі. 

За даними слідства Грановський керував злочинною схемою, через яку під час продажу мінеральних добрив було завдано збитки державному АТ «Одеський припортовий завод» у сумі 93,3 млн гривень.

Як повідомляла редакція «Антикорупційного виміру» раніше, НАБУ оголосило Олександра Грановського у міжнародний розшук.

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою буде застосований до екснардепа після його затримання, та не пізніше ніж через 48 годин з часу доставки до суду.

Нагадаємо, детективами було встановлено, що в березні — грудні 2015 року Грановський спільно з довіреною особою організував схему, відповідно до якої ОПЗ продавав добрива наперед визначеній компанії за цінами нижчими ринкових. Ця компанія нібито перепродувала їх за ринковими цінами іноземним компаніям, хоча насправді постачання продукції здійснював безпосередньо ОПЗ. Як наслідок припортовий недоотримав прибутків на суму близько 93,3 млн гривень.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір