Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Затримання в Одеській військовій адміністрації: правоохоронці розповіли подробиці

Затриманий напередодні в Одеській обласній військовій адміністрації посадовець хотів отримати хабаря за виділення землі на річці Дунай, вважають правоохоронці. За отримання дозволу на виділення в оренду земельних ділянок для ведення господарської діяльності розміром 4 та 1 га на узбережжі Дунаю в місті Рені заступник начальника одного з управлінь Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин ООВА хотів 60 тисяч доларів. Затриманий він був при отриманні траншу в 40 тисяч доларів. 

Про подробиці справи повідомили відділ комунікації ГУНП в Одеській області та пресслужба обласної прокуратури. Як ми розповідали вчора, на місці затримання працювали і детективи НАБУ. За інформацією наших джерел, мова йде про сьогоднішнє затримання співробітника департаменту аграрної політики Сергія Чухрія.

Затриманому, у разі доведення його вини, загрожує покарання позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 

«За місцем роботи та проживання посадовця, а також в автомобілі, яким він користувався, правоохоронці провели обшуки, в ході яких вилучили гроші, здобуті злочинним шляхом, документи, що підтверджують факт оформлення оренди землі, мобільний телефон та інші речі, які становлять інтерес для слідства», – повідомили в поліції.   

Наразі вирішуються питання повідомлення про підозру, відсторонення від посади та обрання запобіжного заходу. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чиновника на Одещині відсторонили від посади й відправили до СІЗО. Його підозрюють у хабарництві

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір