Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

П’ятсот доларів за паркан: В Одесі чиновник отримав підозру у корупції

Один з головних спеціалістів Київської районної адміністрації Одеської міської ради отримав підозру у вимаганні та одержанні хабаря. Про це повідомила пресслужба Одеської обласної прокуратури. 

Чиновника звинувачують у тому, що він  службовець вимагав 500 доларів США у громадянки, яка самовільно встановила паркан біля свого будинку. За гроші чиновник обіцяв не вживати заходів щодо демонтажу паркану та не притягати жінку до адміністративної відповідальності, вважають слідчі.

Дії чиновника кваліфікують за ч. 3 ст. 368 КК України, його затримали під час одержання хабаря біля будинку потерпілої, йдеться в повідомленні пресслужби. 

За клопотанням прокурора затриманий перебуває під вартою, вирішується питання щодо відсторонення його від займаної посади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відоме ім’я одеської судді, яку затримали на хабарі НАБУ, САП та СБУ.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

  1. […] П’ятсот доларів за паркан: В Одесі чиновник отримав …Автор: Катерина МаденсОдин з головних спеціалістів Київської районної адміністрації Одеської міської ради отримав підозру у вимаганні та одержанні хабаря. Про це повідомила пресслужба Одеської обласної прокуратури.  Чиновника… […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір