Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ВАКС дослідив докази прокурорів у справі мера та депутата з Рені

Вищий антикорупційний суд України завершив досліджувати докази Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у справі стосовно міського голови Рені Ігоря Плєхова та депутата місцевої ради Івана Пойдолова. Після розгляду доказів сторони захисту та дебатів, судді зможуть оголосити вирок.

ВАКС досить швидко розглядає справу про хабар в 100 000 доларів, де обвинувачуваними є голова та депутата Ренійської міської ради. Вчора, 31 липня, у Вищому антикорупційному суді відбулось чергове судове засідання у справі. Судді вже завершили дослідження усіх доказів, наданих прокурором САП. 

На наступному засіданні, яке призначено на 23 серпня, суді розпочнуть дослідження доказів сторони захисту. Після вивчення доказів суд перейде до дебатів та останнього слова обвинувачених,  після яких можна буде оголошувати вирок.
Нагадаємо, що обвинувальний акт проти Ігоря Плєхова та Івана Пойдолова було скеровано до суду 15 березня. В січні цього року співробітники НАБУ затримали міського голову Рені та депутата місцевої ради з фракції забороненої партії ОПЗЖ під час отримання другого траншу хабаря. Їх обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди за сприяння в отриманні в оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2,5 га. Посадовці зажадали заробити на цьому 100 000 доларів. Після затримання ВАКС обрав Плехову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу під заставу у розмірі 1,342 мільйона гривень.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір