Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Правоохоронці розслідують привласнення коштів на облаштуванні Алеї Слави для поховання загиблих воїнів на Одещині

Правоохоронці звернулися до суду з проханням про доступ до речей та документів. Як випливає з тексту ухвали, що міститься в єдиному реєстрі судових рішень, у липні поточного року правоохоронці розпочали розслідування на основі даних, отриманих від Служби безпеки України. 

Розслідування стосується правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, тобто йдеться про привласнення чи розтрату майна, шляхом зловживання службовим становищем. Документи, доступ до яких просили правоохоронці, стосуються закупівлі послуг благоустрою території кладовища з облаштуванням Алеї Слави для поховання загиблих воїнів в с. Нова Долина. 

Закупівлю здійснило наприкінці лютого КП «Авангардкомунсервіс» Авангардівської селищної ради. Підрядником обрали ТОВ Профідорбуд. Керівник цієї фірми Костянтин Павлик, а власник — прописаний у Луганській області Сергій Трет’яков. 

Сума за договором складала понад 2,2 мільйона гривень. Всього ТОВ Профідорбуд освоює близько 12 мільйонів гривень за чотирма договорами. 

Влітку цього року чиновники віддали напряму ТОВ Профідорбуд, тобто без використання електронної системи закупівель, підряд на проведення капітального ремонту укриття за понад 7,7 мільйона гривень. 

Читайте також: Ремонтом дитячої поліклініки на проспекті Академіка Глушка в Одесі зацікавилася поліція

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір