Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому фірма-новачок освоїть 5 мільйонів на ремонті ліцею

Департамент капбудівництва Кіровоградської ОДА 6 вересня уклав з ТОВ «Рав-Плюс» угоду вартістю 5,1 млн грн на ремонт ліцею у смт Павлиші Олександрійського району. Раніше підрядник за бюджетні кошти виконував тільки роботи з відкачки рідких відходів. 

Як ідеться в системі Prozorro, закупівлю провели без конкурентних торгів. На період дії воєнного стану замовникам дозволяється у певних випадках не проводити тендери.

Згідно з укладеною угодою, підрядник до листопада 2023 року має виконати реконструкцію будівлі Павлиського ліцею ім. В.О. Сухомлинського Онуфріївської селищної ради. Також проєктом передбачено облаштування споруди цивільного захисту, генераторної та благоустрій і озеленення території.

В договорі йдеться, що вартість робіт, які підрядник має виконати у 2023 році – 5,1 млн грн, у разі ненадходження фінансування сторони узгоджуватимуть це з допомогою додаткових угод.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «Рав-Плюс» зареєстроване у Кропивницькому 1 рік і 10 місяців тому. Основним видом діяльності фірми вказано надання в суборенду машин і устаткування. Статутний капітал складає 1 тис. грн.

Засновником підприємства вказаний Олександр Ополонець. Також у нього зареєстрований ФОП з основним видом діяльності – послуги таксі.

Це перший багатомільйонний підряд підприємства за час участі у публічних закупівлях. До нього фірма мала два замовлення на 10800 грн від Соколівської сільради на вивезення і відкачку рідких побутових відходів.Втім, на сайті з пошуку роботи фірма з аналогічною назвою розшукує у Кропивницькому співробітників та вказує серед видів діяльності будівництво, архітектуру і дизайн, а штат сягає 10-50 співробітників.

Раніше повідомлялося, що посадовці пояснили «підозрілі» вимоги в тендері з ремонту мосту на Кіровоградщині

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Кропивницький вимірБільше публікацій Кропивницький вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір