Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ексголову Одеської ОДА заочно заарештували за корупцію

Максима Степанова, який з 2017 по 2019 рік очолював Одеську обладміністрацію, заочно взяли під варту. НАБУ і САП підозрюють його у заволодінні понад 450 мільйонами гривень на посаді голови державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна».

За інформацією НАБУ, раніше під цілодобовий домашній арешт Вищий антикорсуд відправив керівника департаменту «Поліграфкомбінату», відповідального за міжнародні угоди, Сергія Ферлія. Він єдиний фігурант, який перебуває в Україні.

Підозрюваним інкримінують заволодіння державним майном або коштами та зловживання службовим становищем. А колишньому директору ДП, Максиму Степанову, додатково інкримінують легалізацію коштів отриманих злочинним шляхом. 

Нагадаємо, невдовзі після керівництва держпідприємством, Максим Степанов став головою Одеської державної адміністрації, а згодом й міністром охорони здоров’я. Міністром Максим Степанов став у кабінеті прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Раніше «Антикорупційний вимір» писав про подробиці цієї справи. 

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

  1. […] Зазначимо, Максим Степанов очолював ДП «Поліграфкомбінат» з 2011 по 2016 роки. Підприємство займалось виготовленням бланків офіційних документів (паспорти, трудові та медичні книжки, посвідчення, документи та інше). Раніше Степанову повідомили про підозру в розкраданні та відмиванні коштів, а також заочно заарештували.  […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір